Skip to content
+45 60 40 83 30 ps@jordvarmeslanger.dk din samarbejdspartner når det gælder jordvarme

OM FIRMAET JORDVARMESLANGER.DK

Jordvarmeslanger.dk ApS
Lidt om firmaet Jordvarmeslange.dk ApS. Vi en lille virksomhed der er lokaliseret midt i Jylland i nærheden af Randers. Jordvarmeslanger.dk drives af Peter Skyum som har en baggrund indenfor VVS branchen med snart 40 års erfaring, bl.a. uddannet som Aut. VVS installatør(1989), VVS tekniker og kølemontør kat.2.

Vi er specialiseret
Vi har specialiseret i nedpløjning af jordvarmeslanger til jordvarmeanlæg. Det hele foregår med en maskine der er specialbygget til formålet. Dette har vi gjort siden 2008, så vi har mere end 11 års erfaring at trække på, som gerne skal komme kunderne til gode, så ring eller skriv endelig hvis der måtte være nogle spørgsmål, også gerne hvis det er om jordvarmeanlæg generelt.

Metoden fra Sverige
Metoden, vi anvender, er kendt fra Sverige, hvor den har været brugt i mere end 40 år, så den er velafprøvet, og langt mere skånsom og smidig end nedgravning. Vi kommer over det meste af landet, Jylland, Fyn og Sjælland, samt brofaste øer. Vi udfører alle størrelser af jordvarmeanlæg, fra 300m og opefter. 

De største projekter
Største projekt til dato er på over 13.000m i forbindelse med renovering af varmeanlægget på et større Hotel med tilhørende Campingplads, så der er ingen begrænsninger i størrelsen på de anlæg, vi kan udføre.

Firmaet jordvarmeslanger.dk kan også være behjælpelig i projekt fasen.

Du kan finde mere om firmaet jordvarmeslanger.dk på Facebook samt video på youtube

Back To Top